Zeer geslaagd monotoernooi kc Harich voor herhaling vatbaar

14 Dec 2017

Afgelopen zaterdag 9 december organiseerde KC Harich een monokorfbaltoernooi in de sporthal te Balk. KC Harich deed dit eerder in een kleinere vorm, samen met buurclubs DTG en Waterpoort. Elders in de provincie waren gelijksoortige initiatieven, dus hoe mooi zou het zijn als er een wat groter toernooi zou komen waar meerdere verenigingen aan mee konden doen? Zo gezegd, zo gedaan.

Met een opkomst van zes clubs (Lemmer, DTG, Udiros, Heerenveen, Mid Fryslân en Harich) een prima begin! Er werd gestreden op twee velden: één veld met iets oudere kinderen (6, 7 jarigen) en één veld met iets jongere kinderen (5, 6 jarigen). Elk team leverde een wedstrijdleider. Zo kon het toernooi laagdrempelig georganiseerd worden.

De kinderen én al het publiek hebben genoten! De korfballers groeiden per wedstrijd! Er vielen veel doelpunten, maar daar ging het niet zozeer  om. Het was vooral het plezier dat er van de gezichten afstraalde!

De kinderen konden ondertussen, wanneer ze geen wedstrijd hadden, schieten op verschillende korven of genieten van wat drinken en een appel. Na afloop kregen ze een klein presentje mee van het KNKV.

 Een prachtige morgen die waarschijnlijk in januari een vervolg krijgt. Zodra er een locatie en datum bekend is, melden we dit op de KNKV-site. Wilt u ook meedoen? Altijd welkom!Terug naar overzicht