Uitnodiging welpentoernooi op zaterdag 9 december

12 Nov 2017

Het initiatief vanuit de kc Harich om in de komende wintermaanden  maandelijks een Welpentoernooi te organiseren voor F-jeugd (die nog niet aan de reguliere zaalcompetitie deelneemt)/ kangoeroes lijkt in de ZW-hoek van Friesland duidelijk in een behoefte te voorzien.  Hoewel een aantal clubs helaas niets van zich heeft laten horen zijn er op dit moment positieve reacties vanuit  o.a. DTG, De Waterpoort, Lemmer en Heerenveen. Daarnaast hebben een aantal clubs aangegeven mogelijk over enige tijd in te willen stromen.

Als eerste toernooidag is zaterdag 9 december van 10.00 tot waarschijnlijk 11.30 uur in sporthal De Trime in Balk gepland. Dit hangt ook af van het aantal deelnemers dat zich eventueel nog meldt. Op deze ochtend speelt de jeugd in principe drie wedstrijdjes van een kwartier.

We vragen iedereen die op deze ochtend graag mee wil doen aan dit evenement- ook de clubs die aanvankelijk al positief hebben gereageerd- zich voor 24 november te melden bij Josien Tuinier-Bruinsma  via josienbruinsma@hotmail.com    

Graag bij de opgave vermelden met hoeveel teams jullie mee willen doen en of het gaat om  kinderen uit groep 2, 3 of eventueel 4 of een combi. Iedereen levert op deze ochtend ook een spelleider om een aantal wedstrijdjes van leiding te voorzien.

Laten we er met zijn allen de schouders onder zetten en zo de monotoernooien weer helemaal terug op de agenda te zetten! Voor de jongste jeugd een prachtig leermoment!Terug naar overzicht