Selectie en trainersstaf KIOS 2018-2019 uitgebreid

17 Mrt 2018

Korfbalvereniging KIOS heeft voor het nieuwe seizoen naast de reeds eerde bekend gemaakte trainer/coaches Christian en Haralt Lucas ook in de coaching van KIOS 2 vroegtijdig te voorzien. Binnen de eigen vereniging is oud selectie speler Klaas Jan Slomp bereid gevonden dit voor het seizoen 2018/2019 in te vullen. Klaas Jan heeft jaren onderdeel uitgemaakt van de KIOS selectie en gaat nu de uitdaging aan om deze jonge groep samen met de gebroeders Lucas verder te helpen in hun ontwikkeling. Zeker nu dit jaar de reserves weer gepromoveerd is naar de reserve eerste klasse zijn daar zeker de mogelijkheden voor. 

Tevens is bekend geworden dat Henk Mart van der Wal (19 jaar) volgend seizoen onderdeel zal uitmaken van de KIOS selectie. De thans voor KORU (3e klasse) uit Uffelte spelende talentvolle korfballer, die in zijn jeugd ook voor de jeugd selectieteams van DOS'46 uit Nijeveen en de provinciale teams van Drenthe is uitgekomen, wil bij KIOS nu bij de senioren zijn korfbalmogelijkheden verder ontdekken en doorontwikkelen. De technische commissie van KIOS is blij met de komst van deze makkelijk scorende speler en ziet dit als een aanvulling binnen de selectie.  

De huidige KIOS selectie zal in het weekend van 24/25 maart de voorbereiding op de veldcompetitie oppakken met een oefen driekamp op zaterdag 24 maart in Ruinerwold tegen de eerste en tweede teams van De Parabool uit Groningen en Rapid uit Haarlem. Bij deze laatste ploeg speelt Judith Nijdam, tot vorig jaar nog wonend in Ruinerwold en uitkomend voor KIOS. Aanvang van de eerste wedstrijden is om 13.30 uur op het Sportpark te Ruinerwold. Terug naar overzicht