Meld de meeste nieuwe spelende jeugdleden aan en win!

17 Feb 2018
Ook dit jaar start het KNKV een ledenwerfactie.  Doe mee en win mooie prijzen.

De ledenwerfactie gaat in op 6 maart 2018 en duurt één maand. De actie is gericht op competitie spelende jeugdleden in de F t/m B categorie. En er zijn vijf mooie prijzen te winnen. Dat betekent dat de vijf verenigingen die – procentueel – de meeste nieuwe competitie spelende leden hebben aangemeld bij het KNKV tussen 6 maart 2018 en 6 april 2018 mooie prijzen winnen.

De winnaar ontvangt 10 ballen (K4 of K5 naar keuze) EN een Meet and Greet voor één jeugdploeg met TeamNL Korfbal of een vereniging uit de Korfbal League. Tijdens deze Meet and Greet kunnen de jeugdspelers kennis maken met de toppers en is er ook ruimte voor een vragenrondje, handtekeningen verzamelen en uiteraard een fotomomentje. De jeugdspelers mogen zelfs een half uurtje meetrainen met de toppers om zo hun skills verder te ontwikkelen. Een geweldig teamuitje!

De overige prijswinnaars winnen ballen. Dat is altijd een welkome aanvulling op de voorraad.

  • De nummer 1: 10 ballen (K4 of K5 naar keuze) + Meet and Greet bij een KL-vereniging of Team NL Korfbal
  • De nummer 2: 10 ballen (K4 of K5 naar keuze)
  • De nummer 3: 8 ballen (K4 of K5 naar keuze)
  • De nummer 4: 6 ballen (K4 of K5 naar keuze)
  • De nummer 5: 4 ballen (K4 of K5 naar keuze)

Valt jouw vereniging buiten de prijzen? Ook jullie maken nog kans op ballen. Onder alle verenigingen die leden hebben aangemeld in de genoemde doelgroep maar buiten de prijzen zijn gevallen (dus die niet bij de top 5 horen) verloten we 10 x 2 ballen (K4 of K5 naar keuze).

Zo kan elke vereniging in de prijzen vallen. DOE MEE!Terug naar overzicht