John Schokker Makelaardij nieuwe hoofdsponsor Nic.

17 Nov 2017

Groninger Korfbalvereniging Nic. vindt in John Schokker Makelaardij een nieuwe hoofd- en  naamsponsor. De sponsornaam wordt toegevoegd aan de clubnaam. Nic. gaat dan vervolgens als Nic. / John Schokker Makelaardij verder de competitie in. 

Het bestuur van de Groninger Korfbalvereniging Nic. is verheugd te melden dat er een nieuwe hoofdsponsor is gevonden. John Schokker Makelaardij uit Hoogkerk gaat voor een periode van één jaar, met een optie van nog een jaar, de samenwerking aan met Nic.
 
Aanstaande zaterdag wordt de hoofdsponsor om 18.00 uur gepresenteerd, voorafgaand aan de twee wedstrijden die de selectie (1e en 2e team) tegen Rohda 1 en 2 uit Amsterdam spelen vanaf 18.30 uur. Op dat moment zal de ondertekening van de sponsorovereenkomst plaats vinden en is er een fotomoment.

Als sportliefhebber is John Schokker reeds verbonden aan FC Groningen en Donar. Nu stapt hij ook in het korfbalavontuur. Schokker over zijn keuze: “Ik word sponsor omdat ik Nic. vooruit wil helpen en ik mijn naam graag verbind aan deze mooie club met haar rijke korfbalhistorie. Ik vind het van belang dat de topsportgerichte ambitie bij Nic groot is. Dat past bij mijn instelling en bij de bedrijfscultuur die ik voorsta in de makelaardij. Samen kunnen we een mooie basis voor de toekomst en voor verdere groei leggen.”
 
Onderdeel van de samenwerking is de John Schokker Foundation. Vanuit dit initiatief worden jeugdige sporters in diverse sporten ondersteund, zodanig dat zij hun talent volop kunnen ontplooien. Een combinatie met de jeugdige selectie van Nic. is daarom een hele logische. Meer informatie over het initiatief van de John Schokker Foundation is te vinden op https://www.johnschokkerfoundation.nl/   
 
Thijs Rondhuis is namens Nic. enkele maanden geleden in gesprek gekomen met John Schokker. Hij stelt blij te zijn dat John Schokker zich nu wil verbinden aan de vereniging en, ondanks de sportief moeilijke periode, het vertrouwen heeft in Nic.

Ook voorzitter Wiebe van der Ploeg is in zijn nopjes met Schokker. “John Schokker is een man met een groot sporthart. Die wil je er graag bij hebben. Zijn initiatief om talentvolle spelers te helpen past bovendien perfect bij Nic. Veel van onze spelers zijn jonge, nog studerende talenten. We werken er gericht aan om die talenten hier te krijgen en vervolgens vast te houden zodat we weer een hoofdrol kunnen spelen op het hoogste niveau.”Terug naar overzicht