Halloween Mountain Bike Tocht SCO erg in trek

29 Okt 2017

Het initiatief voor de Halloween Mountain Bike Tocht van de kv SCO lijkt steeds meer aan te slaan bij jong en oud van binnen en buiten de gemeente nu de animo ook bij deze derde editie nog steeds fors groeiende is. Het was een pracht gezicht toen burgemeester van der Nadort om half 8 het van ongeduld trappelende peleton van meer dan 300 bikers wegschoot, dat na een rondje om de kunstgrasaccommodatie werd opgeslokt door de duisternis met onverwachte ontmoetingen met tal van angstaanjagende griezels en spoken.
Gelukkig werkten de weergoden uitstekend mee aan deze tocht, die opnieuw door een aantal in Halloween sfeer gebrachte stallen van de families Brand, Scheltinga en Kuiper voerde waar ook even gerust kon worden middels  een goed verzorgde catering. 
Naast de 30 km route bleek ook het uitzetten van een lus van 10 km met bijna tachtig minder ervaren bikers  en sportieve jeugd een gouden greep en uitstekend passend als beweegactiviteit in deze herfstvakantie en het gemeentelijk sportbeleid. 
Waren de snelle jongens na vijf kwartier al weer terug, de meer recreatief ingestelde fietsers arriveerden pas rond de klok van half 11, waarna het nog lange tijd gezellig bleef in de uitpuilende kantine, waar ook toen alweer gesproken werd over de komende wintertocht op zondag 21 januari. ‘SCO, meer dan korfbal alleen! ‘werd met dank aan de meer dan 100 vrijwilligers opnieuw  overduidelijk aangetoond.

 

 Terug naar overzicht