EKC 2000 en Atte van Haastrecht per direct uit elkaar

28 Mrt 2018

- In onderling overleg hebben korfbalvereniging EKC 2000 en hoofdtrainer Atte van Haastrecht hun verbintenis met onmiddellijke ingang ontbonden.

Na de slecht verlopen zaalcompetitie, waarbij EKC 2000 degradeerde naar de 3e klasse, werd het steeds lastiger om de neuzen weer dezelfde kant op te krijgen. Daarnaast werden EKC 2000 en Van Haastrecht het hele seizoen geteisterd door pech en onverwachte incidenten, waarop geen invloed was uit te oefenen. Blessures, schorsingen, een verhuizing en een te snel ingezette verandering van speelwijze waren waarschijnlijk debet aan de situatie.

“Wellicht dat mijn vertrek een schokeffect kan bewerkstelligen, waardoor de hoge plek op de ranglijst op het veld hopelijk omgezet kan worden in promotie naar de tweede klasse. Daar hoort EKC 2000 mijns inziens zeker thuis”, aldus Atte van Haastrecht.

Het bestuur gaat in overleg met de commissie Korfbaltechnische Zaken en de spelers de komende weken gebruiken om te onderzoeken hoe de positie van hoofdtrainer zal worden ingevuld.

 Terug naar overzicht