De Hoeve bindt Due Amici Fitness als hoofd- en naamsponsor

14 Nov 2017

Due Amici Fitness uit Wolvega volgt Bouwbedrijf Slager op als hoofdsponsor van KC De Hoeve. Daarnaast wordt de naam van Due Amici ook aan de clubnaam verbonden. Voortaan heet de vereniging KC De Hoeve/Due Amici Fitness. Bouwbedrijf Slager doet na jaren hoofdsponsorschap een stapje terug en verbindt zich als kledingsponsor aan het tweede team.

Voor diverse Hoevenaren is Due Amici Fitness geen onbekende partij. Het sfeervolle sportcentrum, dat voorheen Avanty heette, helpt een ieder op zijn of haar manier om te werken aan een gezondere levensstijl. Er is de mogelijkheid om individueel - eventueel met personal trainer - te sporten, maar er zijn ook groepslessen als spinning, grid en body pump. 

De naam van Due Amici zal op de kleding van De Hoeve 1/Due Amici Fitness prijken en voorbij komen in de correspondenties van de club. Tevens komt er een sponsorbord langs het veld. Leden van de club zullen Due Amici waar gewenst helpen bij promoties, zoals recent ook gebeurd is bij het Lindefestival.

Komende zaterdag, als het vlaggenschip AKC Almelo op bezoek krijgt, wordt de nieuwe hoofdsponsor voor aanvang (20:30 uur) geïntroduceerd. In de pauze van De Hoeve 2/Due Amici Fitness dankt de club Bouwbedrijf Slager op gepaste wijze voor het hoofdsponsorschap. Tegelijkertijd heet De Hoeve het bedrijf welkom als sponsor van het tweede team, dat om 19.00 uur tegen De Wâlden 2 speelt.Terug naar overzicht