Beachkorfbal in Ruinerwold

14 Mei 2018

De competities zitten erop en de zomer doet zijn intrede………………………….

K.V. KIOS RUINERWOLD organiseert het eerste BEACHKORFBAL TOERNOOI  in de regio Zuidwest-Drenthe.

Het toernooi vindt plaats op zondag 15 juli 2018 vanaf 13.00 uur op SPORTPARK RUINERWOLD, Dijkhuizen 68A.

Het toernooi is bestemd voor korfballers en recreanten vanaf 13 jaar (B’s, A’s en senioren). Hier zal tijdens de indeling van de teams ook zoveel mogelijk rekening mee worden gehouden. Een team bestaat uit minimaal vier spelers (2 heren, 2 dames). Deelname aan het toernooi kost €10,- per team, betalen kan op de dag zelf.

We zijn ook nog op zoek naar SCHEIDSRECHTERS die tijdens het toernooi een aantal wedstrijden willen fluiten. Dit kan apart op het opgaveformulier worden aangegeven. Voor seniorenteams geldt dat ze verplicht een scheidsrechter moeten leveren. Dit mag ook één van de spelers zijn.

Er wordt gespeeld volgens de officiële spelregels van het IKF. Klik hier voor deze officiële spelregels.

Graag het opgaveformulier invullen en vóór 1 juli 2018 terugsturen naar onderstaand mailadres. Klik hier voor het opgaveformulier.

Voor meer informatie over het toernooi kunt u contact opnemen met Ronald Wagter via beachkorfbal.kiosruinerwold@hotmail.com.

Op zaterdag 14 juli 2018 zullen er tevens beachactiviteiten zijn, in de vorm van tennis en volleybal. Voor meer informatie hierover kijk op www.beacheventruinerwold.nl .

 De flyer

 

 Terug naar overzicht