Eindtoernooi B-jeugd 1e klasse Hoogeveen

17 Mrt 2018

Korfbalvereniging Thrianta organiseert zaterdag 17 maart op verzoek van het KNKV in het Activum te Hoogeveen het Eindtoernooi B Aspiranten 1e klasse. Het gaat hier om jeugdteams in de leeftijd van 13 tot 15 jaar. 

Alle deelnemers zijn in de 1e klasse kampioen geworden. Enkele teams hebben zich enkele weken geleden reeds geplaatst. Afgelopen weekend is het volledige deelnemersveld bekend geworden. In het Activum gaan de jeugdteams met elkaar de strijd aan wie de beste 1e klasser van Nederland is.

Korfbalvereniging Thrianta organiseert dit toernooi in samenwerking met sportcafé De Twee Gezusters. Het is de eerste keer dat dit toernooi in Hoogeveen plaatsvindt. Met de komst van het Activum is het mogelijk om een toernooi als deze naar Hoogeveen te halen.

Het toernooi start om 10.30 uur met een presentatie van de deelnemende teams en om 10.45 uur geeft wethouder Jan Steenbergen het startsignaal van het toernooi.

Programmaboekje Eindtoernooi B-jeugd

=================================

Eerste deelnemers Eindtoernooi B-jeugd 1e klasse bekend

Zaterdag 17 maart is het zover, dan vindt in het Activum in Hoogeveen het Eindtoernooi B-Jeugd 1e klasse plaats. 

De eerste deelnemers van het toernooi zijn bekend. Dit zijn LDODK/Rinsma Modeplein B1 (Gorredijk), Tempo B1 (Alpen aan de Rijn), KOAG B1 (Krimpen aan de IJssel) en Vriendenschaar B1 (Hardinxveld-Giessendam). 

Tijdens de laatste speelronde maken nog 8 teams kans op het kampioenschap en plaatsing voor het Eindtoernooi B-jeugd 1e klasse. Aankomend weekend valt voor hen de beslissing.

Het toernooi wordt om 10.30 uur geopend door wethouder Jan Steenbergen en start met een presentatie van de deelnemende teams. Komt u ook?Terug naar overzicht