G.S.K.V De Parabool zoekt hoofdtrainer/coach

Voor het korfbalseizoen 2018/2019 zoekt de Studentenkorfbalvereniging uit Groningen een nieuwe hoofdcoach die de selectie onder zijn of haar hoede gaat nemen. De Parabool heeft zeven wedstrijd teams waarvan er zes in het wedstrijdkorfbal. Het eerste team speelde de afgelopen jaren hoofdzakelijk in de 1e  klasse met twee korte uitstapjes naar de 2e  klasse. Het tweede team speelt reserve 2e  klasse in zowel de zaal als op het veld, maar is hard op weg om volgende jaar weer in de reserve 1e  klasse te spelen. De ambitie voor de selectie van De Parabool is om stabiel in de 1e  klasse uit te komen.
De Parabool is een vereniging met een unieke sfeer en wordt dan ook gezocht naar een trainer die affiniteit heeft met de club. De Parabool kent als studentenclub een groot verloop waardoor er elk jaar weer aanwas is van nieuwe talenten wat een unieke kans is om als trainer te werken met een enthousiaste, leergierige ploeg.
Enige ervaring als trainer/coach is gewenst maar ook ervaring op dit niveau als speler kan geschikt zijn voor de functie. Daarnaast is het een pré dat de trainer een duidelijke visie heeft op het spel en het uitdagend vindt om met een jonge selectie te werken. Interesse, neem dan contact op met technischezaken@parabool.com of u kunt ook bellen of een berichtje sturen naar 0611813537.